avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... se considera vechime in munca perioada in care nu ai ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

se considera vechime in munca perioada in care nu ai lucrat daca platesti contributiile la stat retroactiv?

se considera vechime in munca perioada in care nu ai lucrat daca platesti contributiile la stat retroactiv? Am inteles ca e o lege ptr cei care au lucrat in strainatate din 2005-2010, dar ptr cei din tara? ex.1997 am terminat facultatea, un an am fost in somaj apoi 3 ani acasa ca nu mi-am gasit loc de munca. In prezent lucrez, sunt bugetar. Pot plati ptr cei 4 ani contributiile la stat va sa mi se considere vechime?
Astept raspuns pe bianca_lucaciu@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:30, 25 Octombrie 2010
Deocamdata nu a aparut o asemenea lege. Este in stadiul de discutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime de la itm alexandru andra alexandru andra Am lucrat intre (1997-2005) la o societate si din pacate mi a ars carnetul de munca dar cei de la itm mi a eliberat o adeverință pentru aceasta perioada cu ... (vezi toată discuția)
Ordonanta la ordonanta 58/2010 Popu Popu Textul aici http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3927/7140410/3/oug-oug58.pdf Care / ce intelegeti din chestia asta? Veniturile profesionale sunt ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta MHT RICA MHT RICA BUna ziua Mama lucreaza din 1978, cand se poate pensiona la ce varsta. MUltumesc. (vezi toată discuția)