avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reconstituirea drepturilor de proprietate in urma unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reconstituirea drepturilor de proprietate in urma unei sentinte civile executorii, fara cale de atac

Sentinta dispune reconstituirea dreptului de proprietate in calitate de mostenitoare, asupra unui teren arabil de 12 ha si a unei finete de 4 ha, la vechile amplasamente. Consiliul Local Borosneul Mare spune ca vechile amplasamente - care imi apartineau de drept - cu teren agricol au fost date altor persoane, cu titlu de proprietate, si imi ofera in schimbul lor DOAR teren pasune (12 ha).Motiveaza ca nu mai exista teren arabil disponibil.
Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 14:21, 27 Octombrie 2010
Puteti alege sa acceptati suprafata disponibila sau sa incepeti un lung sir de procese cu noii proprietari care au obtinut titlu de proprietate pe amplasamentul dumneavoastra.
In fapta, este vorba despre o fapta penala, comisa de autoritatile locale! Din momentul ce ati solicitat restituirea terenulului pe vechiul amplasament, iar instanta de judecata a dispus ca atare hotararea judecatoreasca ramanand definitiva si irevocabila, presupun prin nerecurare, dorind acel teren nu va ramane sa actionati pe cale de consecinta. Faptul ca autoritatile locale au recunoscut ca acel teren exista, titlurile de proprietate fiind eliberate pe acel amplasament, altor persoane neindreptatite, va da dreptul sa actionati cum credeti de cuviinta...
sa acceptati terenul pe noul amplasament.altfel veti intra intr-un carusel al proceselor unde nu se stie daca veti avea castig de cauza.
Stimate athe, nu prea sunt de acord cu sfatul dvs.... In pricipiu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motiv de a promova contestatie in anulare szabodoinitadoina szabodoinitadoina tribunalul a admis recursul comisiei fond funciar si a modificat in tot sentinta judecatoriei in sensul respingerii plingerii la legea 193/2007 ff.astfel am ... (vezi toată discuția)
Motive revizuire szabodoinitadoina szabodoinitadoina intr-un proces fond funciar ,la legea 193/2007 care are ca abiect atribuirea fostelor pasuni si finete expropiate , la judecatorie s-a admis actiunea si mi ... (vezi toată discuția)
Interpretarea aplicarii legii 193/2007 szabo doinita doina szabo doinita doina prin sentinta judecatoriei sa admis plingerea impotriva hotaririi comisiei ff si mi s-a reconstituit dreptul de proprietatate pt 13 ha pasune. prin decizia ... (vezi toată discuția)