avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul meu

In cazul in care sotul meu va deceda,deoarece este foarte bolnav,poate sa ne-a dea afara din casa pe mine si pe fiica mea copii lui?fiindca sunt foarte agresivi si sunt numai pentru avere desi ei nu au investit nimic si nici nu ii prea intereseaza de tatal lor si nici sotul meu nu vrea sa imi dea ceva in scris.Ce as putea sa fac in cazul in care moare sotul meu?Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2010
lenutaa, utilizator
Sunt mai multe aspecte de lamurit.
In primul rand, precizati daca fetita este doar a dvs. sau si a sotului.
In al doilea rand precizati daca imobilul in care locuiti este bun propriu al sotului sau bun comun dobandit in timpul casatoriei. Daca este bun propriu al sotului precizati de cat timp sunteti casatoriti si daca ati adus impreuna imbunatatiri acestui imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa divort am dreptul eu sau copii la o parte din pretul de vanzare al imobilului? Gabriela001 Gabriela001 Sunt casatorita de 17 ani , am 2 fetite , am divortat si fetitele sunt la mine . Apartamentul in care am locuit a fost al sotului inainte de casatorie . Am si ... (vezi toată discuția)
Cuantum mostenire mioara_rusu mioara_rusu Va rog sa ma lamuriti care este cuantumul de impartire intre doi soti , intr-un proces de partaj , a unui bun imobiliar dobandit in timpul casatoriei. ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire ...elena ...elena Sotul meu are un copil dintr-o casnicie anterioara, plecat din tara , in varsta de 25 ani,De curand se intereseaza ca apartamentul in care locuiesc cu sotul sa ... (vezi toată discuția)