avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul meu

Fetita este a mea din prima casatorie iar el are 2 baieti tot din prima casatorie a lui,eu nu am nici un copil cu el,casa este a lui iar imbunatatirile le-am facut impreuna timp de 7 ani de cand suntem casatoriti.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 18:14, 25 Octombrie 2010
Aveti dreptul la jumatate di tot ce ati investit si cumparat din prima zi a casatoriei dvs.cu d-nul. Daca nu va intelegeti va puteti cere drepturile in instanta. Pentru investitia la imobil veti obtine doar parte baneasca si aceasta e jumatate din ce ati investit impreuna.
aveti dreptul la o parte din imbunatatirile facute in ultimii 3 ani. teoretic 50% din investitii, ramane sa demonstrati cu chitante.:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj divort/copil minor Mihaela1313 Mihaela1313 Buna ziua, Am doua intrebari: 1.In caz de partaj ce pretentii poate avea sotul asupra casei pe care eu am mostenit-o de la tata 1/2 cu mama. Unic ... (vezi toată discuția)
Partaj neefectuat la momentul divorțului. se mai pot obține despăgubiri după 11 ani? Mejia Mejia Buna ziua. Am o întrebare : am divorțat de soț acum 11 ani și nu am introdus cererea de partaj sfătuită de avocat pentru ca soțul avea certificat de ... (vezi toată discuția)
Dupa 1 an de la nunta ai drept la ceva obtinut inainte de casatorie in cazul unui divort? mariana v mariana v Prietenii mei sint in aceasta situatie urata. El are apartamentul cumparat inainte de casatorie , si , acum ,sotia lui cere parte din el la divort. Din cite ... (vezi toată discuția)