avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau sa ma marit...se poate daca divortul lui ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau sa ma marit...se poate daca divortul lui nu e inca terminat

se poate daca divortul lui nu e inca terminat:O...urgent..urgent...urgent......urgent
urinela......sau asta este bigamie..
urinela#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 12:47, 26 Octombrie 2010
E bigamie , daca el se afla intr-o casatorie valabila.Asteptati sa ramana definitiva hotararea de divort intai....si nu va grabiti la maritat ;)
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2010
ContSters47264, utilizator
nu, inca sunteti casatorita
pana cand hotararea de divort nu ramane definitiva si irevocabila, si acest lucru nu coincide intotdeauna cu data pronuntarii desfacerii casdatoriei , persoana in cauza este o persoana casatorita legal.
avocat Cristina Popescu
Este frumos din partea dumneavoastra ca ati vrut ca toti cititorii de pe acest forum sa-si inceapa ziua intr-o nota vesela.......=D>=D>=D>=D>=D>=
draga florinela gogonet....pardon urinela
daca vrei poti sa te mariti cu mine:D:D
eu sint liber si as vrea sa conosc una fata cuminte ca tine
trebuie si eu sa imi refac viata ...:D
ca place mult in rominia mie
sper ca iti place culoarea masilinie inchisaB-)
sint foarte bronyzat natural

Alte discuții în legătură

Mostenire dobreroland dobreroland Buna ziua, Vrem sa investim in casa parinteasca, pentru care tatal are certificat de mostenitor. Dupa divortul parintilor casa a fost inchiriata. ... (vezi toată discuția)
Contract matrimonial vali m vali m Buna ziua, Se poate face contract matrimonial astfel incat sotia (viitoare) este de acord ca tot ce are ea,adica 2 apartamente , sa fie bun comun cu viitorul ... (vezi toată discuția)
Partaj Question2 Question2 Buna ziua, Anul trecut am achizitionat o casa cu Prima Casa. Proprietarul casei sunt eu, insa sotul este coplatitor. In caz de divort, ce se intampla? (vezi toată discuția)