avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... CUM IMI POT PASTRA POSIBILITATEA DE A STA IN ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

CUM IMI POT PASTRA POSIBILITATEA DE A STA IN ROMINIA PRIN CASATORIE

vreau sa ma casatoresc din nou dupa un divort greu in care copiii au ramas la fosta si vreau sa stiu daca o iau de la capat pot pastra sederea in rominia eu neavind nici cetatenie , nici servici legal...e clar ca muncesc si eu dar nu indeplinesc nici una din conditiile sederii in rominia decit aceea prin casatorie
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 18:41, 1 Noiembrie 2010
v-ati raspuns singur. dar decat sa "mergeti" din casatorie in casatorie, mai bine va pastratati casatoria si faceati tot posibilul sa va intelegeti ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort rached mirela rached mirela sint casatorita de 4 ani cu palestinian din liban si avem un copil de 3 ani nu avem bunuri luate in comun si vreau sa stiu el acum are carte de identitate pt ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a rămâne în romania după divorț (cetățean non-ue) Ahmed 02 Ahmed 02 Buna ziua. Sunt cetățeni străini non UE. sunt căsătorit cu ceteteni roman (sotia) de 8 ani. Locoiesti cu ea in romania. Acum avem nista problama ... (vezi toată discuția)
Cum sa recapat numele dupa fostul sot ? anonim anonim am divortat. sentinta de divort hotareste reluarea numelui meu de fata. nu am schimbat buletinul, deci inca am actul cu numele din casatorie. intre timp m-am ... (vezi toată discuția)