avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... falsificare semnatura
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

falsificare semnatura

Buna,
Am si eu o intrebare, de fapt mai multe.Sper ca apelez unde trebuie pt a afla raspunsurile.
1. Ce se intampla atunci cand in urma unui accident de munca fisa de instruire individula privind sanatatea si securitatea in munca nu este completata si semnata de persoana accidentata?
2. Ce se intampla daca un alt angajat completeaza si semneaza aceasta fisa in locul celui accidentat? asta dupa ce a avut loc accidentul. Conteaza daca un simplu angajat, semneaza fisa(nestiind prea multe lucruri despre asta) la cererea sefului sau pentru ca mai apoi aceasta fisa sa fie inmanata catre ITM?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 20:13, 26 Octombrie 2010
Depinde de urmarea produsa,si mai ales de intentie si scopul urmarit.
Intr-un caz simplu,s-ar putea iesi cu o amenda administrativa,iar intr-un caz mai complicat,inchisoare cu suspendare.Repet,daca nu ati vandut flota,sau mai stiu eu ce.Oricum,daca se preda,il va ajuta mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca HagiuAlexandru HagiuAlexandru Buna ziua, Tatal meu are o firma (consultanta si prestari servicii in domeniul SSM, PSI-SU, coordonare santier etc). Anul trecut avea un contract de ... (vezi toată discuția)
Fals, uz de fals...etc roxyalexandru roxyalexandru Buna tuturor! Acum cateva luni mi s-u facut cateva acuzatii de fals si uz de fals in inscrisuri sub semnatura privata , de la cativa clienti(pensii ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca ulterior inregistrarii la itm Alina Pene Alina Pene Stie cineva care-i sanctiunea in cazul modificarii datei de angajare intr-un contract individual de munca, ulterior semnarii si inregistrarii contractului la ... (vezi toată discuția)