avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cit este data celui mai lung divort in rominia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cit este data celui mai lung divort in rominia

cit poate dura cel mai mult un divort in Rominia in ultimii anii
dupa recurs mai poate urma ceva
#-o
cai exceptionale de atac:O
ca yo m am saturat rau de tot
mi a crescut barba alba si nu mai apuc sa ma marit...
oameni buni am aproape 50 ani#-o
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 12:35, 2 Noiembrie 2010
dupa recurs ar putea urma, bineinteles daca sunt intemeiate, revizuirea si contestatia in anulare.
Apelul este exercitat in termen de 30 de zile de la comunicarea hotararii judecatoresti.

Recursul presupune, de asemenea , indeplinirea acestei perioade de 30 de zile.

Contestatia in anulare poate fi exercitata cu privire la o hotarare de divort.Nu , insa , revizuirea.
Nu cred ca utilizatorul se referea la termenul de depunere a apelului sau recursului, ci la termenele date de instantele de judecata. Avand in vedere posibilitatea amanarii unui proces din varii motive si in finctie de cat vrea partea cealalta sa tergiverseze solutionarea cazului, mai puteti sta prin salile de judecata cativa ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2. creanta prescrisa din 2005 si cesionata in 2006, unui boschetar pentru 1 dolar georgetta9 georgetta9 In urma recursului la prescriere, dupa emiterea deciziei Tribunalului Bucuresti ramasa definitiva, stiind ca daca ar fi solicitat apel in anulare ar fi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma poate ajuta cineva ce pot sa fac daca am fost condamnat de judecatoria orasului care ... Dila vasile Catalin Dila vasile Catalin Buna ziua daca am fost condamnat de judecatoria orasului care apartin cu condamnare si am facut apel si a fost respins ca nefondat desi nu am comis faptele ce ... (vezi toată discuția)
Recurs nul = hotarare definitiva si irevocabila? SPQR1988 SPQR1988 Buna ziua, am castigat un proces la fond si apoi paratul a facut recurs. Dupa o luna de amanari, recursul a fost declarat nul pentru nemotivare in ... (vezi toată discuția)