buna ziua as dori sa stiu ,am primit citatie de la ORC ca nu am depus la ei bilantul pe 2007 si trebuie sa ma prezint la tribunal .Daca il depun acum platesc vreo amenda?Si daca nu-l depun si am restanta (forfetarul) se poate dizolva societatea fara sa mai platesc?va multumesc
Mergeti la ONRC si depuneti acum bilantul, iar la data cand aveti termen va prezentati cu dovada depunerii. Nu, nu va dizolva intrucat aveti creditori care se vor opune, respectiv ANAF-ul.
Dizolvare societate
alin_bv
Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.