avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit dizolvare firma
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

dizolvare firma

buna ziua as dori sa stiu ,am primit citatie de la ORC ca nu am depus la ei bilantul pe 2007 si trebuie sa ma prezint la tribunal .Daca il depun acum platesc vreo amenda?Si daca nu-l depun si am restanta (forfetarul) se poate dizolva societatea fara sa mai platesc?va multumesc
Mergeti la ONRC si depuneti acum bilantul, iar la data cand aveti termen va prezentati cu dovada depunerii. Nu, nu va dizolva intrucat aveti creditori care se vor opune, respectiv ANAF-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc dat in judecata de orc Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Buna ziua, dragi forumisti, un prieten are o societate comerciala, fara activitate, depune la timp toate documentele necesare ( bilanturi, declaratii ... (vezi toată discuția)
Srl- activitate suspendata numai la finante, nedepus bilant 2007 la reg com iulia_400 iulia_400 buna, am o problema si nici contabilul nu ma poate lamuri. am un srl neplatitor de tva, cu 2 actionari , infiintata in 2006. am depus documentele fiscale la ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)