avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire dovada
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire dovada

Buna ziua

In cursul acestui an am fost implicat intr-un accident in urma caruia fiind deschis dosar penal, au fost anulate permisele de conducere la toti cei implicati. La momentul accidentului mi-a fost eliberata o dovada de 15 zile, dovada pe care la momentul respectiv nu m-a interesat sa o reinnoiesc. Tinand cont ca inca nu a fost data rezolutia de catre parchet, as vrea sa stiu daca ar mai fi totusi posibil dupa mai multe luni sa obtin o reinnoire a acestei dovezi.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Bogdan M , utilizator 23:14, 26 Octombrie 2010
Da ,aveti posibilitatea legala sa solicitati emiterea de dovada parchetului rersponsabil in cercetare
Bogdan M a scris:

Buna ziua
In cursul acestui an am fost implicat intr-un accident in urma caruia fiind deschis dosar penal, au fost anulate permisele de conducere la toti cei implicati.

Au fost anulate sau numai suspendate?
Din cate am inteles (dar nu sunt sigur 100%) de la politistul cu care am discutat, pe moment ar fi suspendate, urmand ca odata cu rezolutia parchetului asupra dosarului sa fie anulat(e).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezoluție data de procuror pentru prelungire drept de conducere viorelv viorelv Va rog să-mi răspunde-ți, accident cu victima, vătămare corporala din culpa și părăsirea locului accidentului, dovada data de politist cu drept de ... (vezi toată discuția)
Eliberare dovada inlocuitoare permis auto danbilzerian danbilzerian Buna ziua, In urma unui accident pe care l-am provocat in urma cu aproximativ 100 de zile m-am ales cu un dosar de cercetare penala, si cu permisul de ... (vezi toată discuția)
Reinnoire permis auto vasile_sz vasile_sz Bună ziua! Am următoarea problemă: În cursul anului trecut am avut un accident rutier,în urma căruia mi-a fost suspendat permisul de conducere pe 60 ... (vezi toată discuția)