avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj absolvent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj absolvent

Am terminat facultatea anul acesta in vara,am vrut sa continuui studiile si m-am inscris la masterat. Dar nu am avut posibilitatea sa le continuui din cauza lipsei baniilor. Pot sa mai benificeiez de somaj acum? Mentionez ca nu m-am inscris la Ajofm
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:30, 27 Octombrie 2010
1. Pentru a beneficia de indemnizatie de somaj, ca absolvent, trebuia sa va inscrieti la Agentia de Somaj in termen de cel mult 60 de zile de la absolvire, chiar daca aveati de gand sa intrati la master. Apoi ati fi renuntat la somaj.
2. Poate nu ati depasit acest termen.
Cum se calculeaza acest termen?
Pe adeverinta de absolvire, de la facultate, trebuie sa scrie si data absolvirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii nicoleta22 nicoleta22 este posibil ca dupa terminarea facultatii sa primesc somaj? mentionez ca sunt la masterat in alt judet, am terminat facultatea anul acesta si nu am un loc de ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)