am o fetita de 2 luni si traiesc cu tatal ei de aproximativ 2 ani in concubinaj. El nu si-a dorit niciodata acest copil, toata sarcina a fost un calvar el incercand sa ma faca sa avortez tot timpul. Dupa nastere a inceput sa se comporte din ce in ce mai rau, este agresiv si verbal si fizic. Locuim cu parintii mei, familia lui fiind destramata. In tot acest timp am ajuns la concuzia ca de fapt el nu prea este sanatos psihic si de fiecare data cand incerc sa-i spun ca cel mai bine ar fi sa-si vada fiecare de viata lui ma ameninta ca imi ia copilul (reamintesc ca varsta bebelusului este de 2 luni). Va rog sa-mi spuneti ce sanse are sa obtina custodia copilului. Va multumesc.
Nu cred ca are vreo sansa.Trebuie sa faceti diferenta daca isi doreste cu adevarat acest lucru sau foloseste asta ca un santaj.Dupa parerea mea nici o instanta nu ii poate acorda custodia decat in circumstante foarte grave,ceea ce nu cred ca este cazul la dvs.
n-are nicio sansa sa i se incredinteze lui copilul. daca l-a recunoscut, cereti in instanta incredintarea copilului si dati-l afara daca nu locuieste cu forme legale, iar daca e luat in spatiu, parintii dvs trebuie sa formuleze o cerere de evacuare.
sa fiti cu ochii-n patru ca pana la incredintare, poate lua copilul si nu-l puteti obliga sa-l aduca inapoi decat prin hot jud