avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... personal militarizat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

personal militarizat

care este reglementarea legala care defineste termenul de personal militarizat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 6 Februarie 2008
Prin Regulamentul din 09/12/2004 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 3 din 03/01/2005 se stabileste Regulamentul cadru de organizare si functionare a Politiei Comunitare . La art.43 din regulament se prevede ca personalul Politiei Comunitare beneficiaza de salarizarea functionarilor publici sau a personalului contractual, în functie de categoria din care face parte, potrivit legii.
Corect, dar art 22 din legea 371/2004 zice" actele normative in care sunt prevazute drepturi si obligatii, precum si orice alte norme juridice care vizeaza activitatea Corpului gardienilor publici se modifica in mod corespunzator". Intradevar nu specifica drepturi salariale ceea ce poate da unda verde la aplicarea sopului de 15%(realitatea demonstreaza acest lucru).
în functie de categoria din care face parte salarizarea personalului Politiei Comunitare este reglementata acum de OG nr.10/2008 privind nivelul salariilor de bază şi al altor drepturi ale personalului bugetar salarizat potrivit Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 24/2000 privind sistemul de stabilire a salariilor de bază pentru personalul contractual din sectorul bugetar şi personalului salarizat potrivit anexelor nr. II şi III la Legea nr. 154/1998 privind sistemul de stabilire a salariilor de bază în sectorul bugetar şi a indemnizaţiilor pentru persoane care ocupă funcţii de demnitate publică, precum şi unele măsuri de reglementare a drepturilor salariale şi a altor drepturi ale personalului contractual salarizat prin legi speciale sau de Ordonanţei Guvernului nr. 6/2007 privind unele măsuri de reglementare a drepturilor salariale şi a altor drepturi ale funcţionarilor publici până la intrarea în vigoare a legii privind sistemul unitar de salarizare şi alte drepturi ale funcţionarilor publici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sef serviciu voluntar pentru situatii de urgenta delcos3 delcos3 Sint angajat pe aceata ocupatie,ma poate ajuta cineva cu salarizarea in acest domeniu, va multumesc (vezi toată discuția)
Spor de stres valentin75 valentin75 cum se poate obtine legal si ce pasi trebuiesc urnmati pentru a putea obtine spor de stres pentru o institutie publica unde se lucreaza foarte mult cu ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe aconomie pentru consilierii juridici debutanti claudiu_frr claudiu_frr Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010 se aplica angajatilor din institutiile publice care nu sunt functionari publlici? A ... (vezi toată discuția)