avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Protectie baza de date
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Protectie baza de date

Am o angajata care vrea sa plece. Nu mi-a spus inca. Am descoperit accidental cv-ul ei X-(.

Va rog, invatati-ma cum sa-mi protejez fisierele aflate pe calculator, respectiv sa le fac imposibil de copiat sau de transferat pe net sau pe vreun suport.

Si inca ceva, cum pot face sa vad care sunt ultimele fisiere accesate?

Cel mai recent răspuns: ContSters38557 , utilizator 19:06, 27 Februarie 2008
Acest subiect e chiar dragut. SINCER, INTREBAREA TREBUIA PUSA PE UN FORUM DE INFORMATICIENI, NU DE JURISTI...=D>:). Ce vreti sa va spunem noi, cum sa dati click la mouse?
Poate avea dreptate sa plece...
pentru a vedea care sunt fisierele modificate la o anumita data Start>Search>for files and folders>date modified. se alege partitie si o sa va apara ce fisiere au fost modificate la data respectiva, sau intre anumite intervale etc, incercatii utilitatea :)
Scriu acest mesaj in calitate de consultat IT.

Sunt programe de encriptare a documentelor; ca urmare ele pot fi modificate, vizualizate doar de pe un anumit calculator sau mai multe calculatoare predefinite care poseda cheia de decriptare. Asa nu mai trebuie sa va bateti capul ca se pleaca cu datele dumneavoastra... surpriza o vor avea cei care pleca cu ele ...mai tarziu. :D



Consilier Juridic
Botez Vasile Sorin

.... ca sa nu mai vorbim ca se poate folosi foarte bine si un server de active directory.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal tedory tedory Ce inseamna eroare:\"Begin failed with SQL exception\" din revisal. Cum pot sa o rezolv? Trebuie sa incetez un contract si imi da aceasta eroare. (vezi toată discuția)
Protejarea datelor cu caracter personal ContSters156394 ContSters156394 Buna seara. Daca aleg sa trimit online CV-ul meu (continand date personale) unui angajator sau unei companii de recrutare de personal, cum pot avea siguranta ... (vezi toată discuția)
Administrator de retea ContSters108485 ContSters108485 Buna ziua, Am o intrebare: are voie administratorul de retea, sau alt angajat al departamentul IT din cadrul firmei unde lucrez, sa ... (vezi toată discuția)