avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... legea 118
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

legea 118

Buna, cine ma poate lamurii ? Socrul meu a fost in perioada 1940-1945 in URSS ,ca si soldat la munci grele. Din cite stiu, la inceput ca si "deportat" apoi soldat. Pot asta dovedi doar cu livretul lui militar. Si acum intrebarea mea : Poate fi beneficiarul decretului-lege 118 ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters174741 , utilizator 18:32, 3 Noiembrie 2010
#-oBuna ziua, deoarece timpul ma preseaza, revin cu ultima intrebare.....cine ma poate sfatuii ???????????
Intrebare : -Sa incep actiunea judecatoreasca acum , sau sa stau si sa astept pina primesc copia dosarului penal de la CNSAS, si Foaia Matricola (pentru amindoua cererile sint in curs de rezolvare).-
In urma cu citeva minute am primit un mail de la un avoccat, in care m-i se comunica ca deoarece eu am domiciliul in Germania , nu mai am dreptul sa beneficiez la legea 221..............adica , daca eu nu mai locuiesc in Romania , am pierdut minunatul titlu de "detinut politic "....chiar asa de usor se poate spala pe miini statul romin.......Nu cred .......
Stie cineva mai bine despre tema asta ????????????????????X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

L 221/2009 lotuss lotuss Va rog sa-mi spuneti -unde se deschide proces pentru acordarea de despagubiri pe Legea 221/2009 - de unde se obtine copia unei hotariri ... (vezi toată discuția)
Daune morale-detinut politic solomon_bc solomon_bc Buna ziua, va rog frumos,daca vreti sa-mi raspundeti si mie la intrebarea urmatoare. Tatal meu (nascut in 1924) a fost privat de libertate in perioada ... (vezi toată discuția)
Deportati in urss paris50paris paris50paris Buna ziua va rog un sfat familia mea au fost deportati in urss inpreuna cu bunici exista vreo lege prezenta pt actiona in istanta pt despagubiri banesti ? va ... (vezi toată discuția)