avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedare

Buna ziua!

As dori sa ma ajutati cu informatii noi legate de fondul Proprietatea.
Bunica mea, care a decedat in urma cu un an jumatate avea dosarul depus la acest fond, de la Bt mi s-a spus ca dosarul e la B, dar de ani de zile de acolo nu a venit nici un semn. Eu sunt singura mostenitoare a bunicii mele, tatal meu fiind decedat si el si nu mai axista frati sau surori.
As dori sa stiu ce sa fac ce se poate face pentru a primi un raspuns de acolo, pentru a vedea in ce stadiu se afla acel dosar!

Va multumesc!

Anca-Ioana T.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:09, 26 Octombrie 2010
faceti o solicitare in scris prin sa cereti stadiul solutionarii dosarului.si daca nu va raspund actionati-i in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura succesiune in instanta gabriela_ruta@yahoo.com gabriela_ruta@yahoo.com Buna seara. Tatal meu a decedat inaintea bunicului pt care se face succesiunea. Matusa-mea a deschis deja un proces in instanta. Am inteles ca in acest ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters362803 ContSters362803 Dorim sa dezbatem mostenirea dupa decesul tatalui nostru. Actele de propietate ale celor doua corpuri de casa sunt: Corp A Certificat de Mostenitor (anul ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate - succesiune aurelsmeu aurelsmeu Buna seara, Dupa 1990 se emit titluri de proprietate. Titularul era decedat, pe titlu sunt trecute 2 surori A si B, in viata la acea data. Nu s-a facut ... (vezi toată discuția)