avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedare

Buna ziua!

As dori sa ma ajutati cu informatii noi legate de fondul Proprietatea.
Bunica mea, care a decedat in urma cu un an jumatate avea dosarul depus la acest fond, de la Bt mi s-a spus ca dosarul e la B, dar de ani de zile de acolo nu a venit nici un semn. Eu sunt singura mostenitoare a bunicii mele, tatal meu fiind decedat si el si nu mai axista frati sau surori.
As dori sa stiu ce sa fac ce se poate face pentru a primi un raspuns de acolo, pentru a vedea in ce stadiu se afla acel dosar!

Va multumesc!

Anca-Ioana T.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:09, 26 Octombrie 2010
faceti o solicitare in scris prin sa cereti stadiul solutionarii dosarului.si daca nu va raspund actionati-i in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ContSters362803 ContSters362803 Dorim sa dezbatem mostenirea dupa decesul tatalui nostru. Actele de propietate ale celor doua corpuri de casa sunt: Corp A Certificat de Mostenitor (anul ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate - succesiune aurelsmeu aurelsmeu Buna seara, Dupa 1990 se emit titluri de proprietate. Titularul era decedat, pe titlu sunt trecute 2 surori A si B, in viata la acea data. Nu s-a facut ... (vezi toată discuția)
Succesiune-bunica LUMITM LUMITM Am o intrebare in legatura cu o succesiune,sper sa ma poata lamuri cineva. In septembrie anul trecut a decedat bunica mea.Bunicul a decedat cu multi ani in ... (vezi toată discuția)