avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Debitor insolvabil
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Debitor insolvabil

Mai am vreo sansa sa-mi recuperez banii de la un SRL de la care am Bilete la Ordin neavalizate , respinse de banci (nu are lichiditati), nu are patrimoniu si in plus si-a schimbat sediul social(nu si-a radiat insa de la ORC vechiul sediu).?!
Cel mai recent răspuns: mony , utilizator 16:08, 5 Februarie 2008
Daca lipsesc mijloacele frauduloase..pierdere de vreme pe BO!
Si intrebarea viza posibilitatea recuperarii banilor...nicidecum raspunderea penala!
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2008
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii
...si cand am spus "mijloace frauduloase" ma gandeam de fapt la interdictia bancara!:)
Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Ma gandesc totusi sa fac plangere penala ....daca nu din alte motive, cel putin din acela ca poate se va speria putin!
sau, daca sunt indeplinite conditiile de admisibilitate, puteti cere deschiderea procedurii insolvntei si atragerea raspunderii administratorilor pe art 138 (daca nu ma insel) din lg 85.
Din pacate nu sunt indeplinite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea juridica a unui administrator de firma kitty24 kitty24 Daca am fost administrator al unei firme, am semnat bilete la ordin, si alte documente ale firmei, iar acum nu mai sunt, si firma nu isi poate onora biletele ... (vezi toată discuția)
Care ar putea fi incadrarea? ENGFULL ENGFULL o SC are / a avut .... relatii contractuale cu o alta SC care insa a creat numai probleme .... de fapt as zice ca prb sunt create de administratorii acelei ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin- frauda chichi_csm chichi_csm Am o intrebare am de recuperat o datorie pe baza unui bilet la ordin luat ca si garantie. Am obtinut punerea in executare silita. Datoria pe care o am de ... (vezi toată discuția)