avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru

Daca la parterul unui bloc in sectorul 5 al Bucurestiului exista spatii comerciale si unul din aceste spatii este in proprietatea unei persoane fizice nu a asociatiei de locatari la deschiderea punctului de lucru trebuie acord de la asociatia de locatari?Daca nu primesc acordul ce solutii exista?
Cel mai recent răspuns: Saroma Saroma , Consilier juridic 00:05, 27 Octombrie 2010
Gasirea unui spatiu potrivit pentru desfasurarea activitatii este foarte importanta in comert. Insa, daca acesta se afla la parterul unui bloc este nevoie de obtinerea unor documente specifice. Asa ar fi, de exemplu, primirea unui acord de functionare din partea Asociatiei de Locatari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor kbi kbi Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o clarificare in cazul obtinerii autorizatiei de la Primarie. Daca o societate are punctul de lucru la parterul comercial al ... (vezi toată discuția)
Reglementarea relatiilor dintre utilizatorii spatiior comerciale si locatarii condominiilor Puiu Popescu Puiu Popescu Va rog sa-mi precizati ce hotarari ale CGMB si/sau ce alte acte normative republicane reglementeaza activitatea firmelor de comert (produse alimentare) cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru deschiderea unui cabinet stomatologic cu radiologie ... diana_16_04 diana_16_04 Buna ziua! Pentru deschiderea unui cabinet stomatologic cu radiologie intr-un spațiu ce are din punct de vedere juridic statutul de “spațiu comercial” ... (vezi toată discuția)