avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Acordul vecinilor cu pereti comuni - vecini ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Acordul vecinilor cu pereti comuni - vecini indisponibili

Am obtinut 3 semnaturi de la 3 vecini cu pereti comuni (pentru dovada sediului la infiintarea unei asociatii). Pe al 4 lea vecin nu il pot gasi, iar la avizierul din bloc apare ca fiind absent in ultimele 2 luni. Pot sa cer administratorului de bloc sa imi semneze Acordul Asociatiei de Locatari doar pe baza celor 3 semnaturi deja obtinute?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:52, 28 Octombrie 2010
Puteti cere acordul administratorului, acordul vecinilor si al administratorului sunt independente intre ele.
Administratorul ca simplu angajat in cadrul asociatiei de proprietari nu detine calitatea sa dispuna acord in locul proprietarului de drept
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele acesteia,care alaturi de membrii comitetului executiv,pot dispune decizii,in interesul general al proprietarilor
Cine ti-a cerut semnaturile vecinilor? Ce fel de asociatie vrei sa infiintezi?
Precizati concret daca sunteti constituiti in asociatie de locatari,de vreme ce invocati existenta administratorului
Sunt proceduri distincte de infiintare asociatie de proprietari si de transformare din asociatie de locatari in cea de proprietari
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social srl (acordul unui vecin) evgheni evgheni Buna seara. Vreau sa infiintez o s.r.l. cu sediul in apartamentul meu. Problema este ca nu pot obtine acceptul unuia ditre cei 4 vecini directi. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial in bloc cu semnaturile vecinilor ionelsavu ionelsavu In urma cu 2 ani am cumparat un apartament la parterul unui bloc cu gandul de a transforma una dintre camere in spatiu comercial, aceasta avand un singur ... (vezi toată discuția)
Atributiile presedintei unei asociatii de locatari kaporalis kaporalis Ma confrunt cu urmatoarea situatie: doresc inchirerea unui apartament unei persoane juridice pentru care este nevoie de acordul acociatiei de proprietari din ... (vezi toată discuția)