Ce bunuri intra in categoria ''bunuri imobile', ''mobile''? Cum probeaza ei faptul ca sunt bunurile mele in momentul in care locuiesc cu parintii?:stunned:
O asemenea clasificare o face codul civil in gweneral bunuri imobile sunt cele nemiscatoare, celelalte fiind bunuri mobile. Proba dreptului de proprietate a bunurilor imobile se face de regula cu rolul fiscal
bunuri imobile: cladiri, terenuri;
bunuri mobile: celelalte precum :autevehicule, obiecte de uz casnic, electronic, de imbracaminte, unelte, instrumente muzicale, tablouri, etc. etc.:)
bunurile mobile aflate intr-un imobil, se prezuma a fi ale proprietarului imobilului. acesta nu trebuie sa dovedeasca ca sunt ale lui.
daca exista elecronice , elecrocasnice, dupa seria aparatelor se poate verifica (teoretic) pe ce nume au fost cumparate
Succesiune
ionescu.mimi
Buna ziua. Am si eu trei intrebari....
1. Daca unul dintre soti vine in casatorie cu o casa neachitata total (cumparata in rate), partea neachitata revine ... (vezi toată discuția)
Legea 112/1995
ContSters74363
Lamuriti-ma va rog.
Ce are de a face valoarea impozabila a cladirii in cazul in care solicit sa fiu pus in posesia terenului aferent ce apartine de cladirea ... (vezi toată discuția)