avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contracte de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contracte de inchiriere

Suntem 2 frati unul in Ploiesti si unul in Curtea de Arges proprietarii unei case nationalizate di Bucuresti retrocedata dupa legea 10. Am facut contract de inchiriere cu familia care sta acolo din 1986. La inregistrarea contractului de inchiriere la Ploiesti nu a fost nici o problema. La Curtea de Arges functionarul care se ocupa de inregistrrea acestor contracte ridica mai multe probleme.
- sa se semneze contractul in fata lui
- sa se semneze contractul la un notariat
- sa prezinte fratele din Ploiesti o declaratie pe propria raspundere autentificata la un notariat ca este de acord cu clauzele inscrise in contract.
- sa i se prezinte inregistrarea contractului de la Ploiesti.
In final contractul la Curtea de Arges a fost inregistrat dupa multe respingeri si pierderi de timp numai dupa ce a avut copia contractului iregistrat la Ploiesti pe care l-a anexat la contractul de la Curtea de Arges.
Daca poate cineva sa-mi dea si legi sau articole de legi care reglementeaza aceasta situatie
Cel mai recent răspuns: genarulpionier67 , utilizator 14:54, 29 Octombrie 2010
De la care institutie este functionarul?
Demaram discutia.
De la Administratia Financiara Curtea de Arges

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract de inchiriere genarul genarul La Adm. Financiara din Curtea de Arges mi se fac mii de probleme la inregistrarea contractului. Eu detin impreuna cu fratele meu ocasa nationalizata in ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere magu magu Buna ziua, Am citit undeva ca exista o lege (sau va exista) care sa permita inregistrarea unui contract de inchiriere direct la Agentia Financiara fara sa ... (vezi toată discuția)
Case nationalizate utilitati Dan Sand Dan Sand Salutare Am revenit cu o problema. Este legal ca unor chiriasi dintr-o casa nationalizata sa le fie reziliate contractele de la utilitati pe motiv ca ... (vezi toată discuția)