avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cat costa o infatisare ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cat costa o infatisare ?

Buna ziua,sunt intr-un proces la conflicte de munca, la cea de-a treia infatisare,in Decembrie,si as dori sa stiu cam cat costa o infatisare ptr. ca procesul il voi inchide ca nu am avocat si il pierd sigur.multumesc,anticipat,o zi buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 27 Octombrie 2010
Mie mi s-au cerut de catre avocat pentru un recurs, care de regula nu tine mai mult de 1-2 infatisari,1250.
Nu a venit deloc la proces si am pierdut (doar eu) si banii si procesul; pacat ca m-am hotarat sa-mi pun avocat. Pierdeam mai fericit pe mana mea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Octombrie 2010
rosu gheorghe, utilizator
sdm_sae a scris:

Buna ziua,sunt intr-un proces la conflicte de munca, la cea de-a treia infatisare,in Decembrie,si as dori sa stiu cam cat costa o infatisare ptr. ca procesul il voi inchide ca nu am avocat si il pierd sigur.multumesc,anticipat,o zi buna

de unde ati dedus ca piedeti? :stunned:
sdm_sae a scris:

Care este obiectul acestui litigiu ? ... si cu avocat puteti pierde un litigiu ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa mai depun cerere ptr. ajutor public judiciar dupa incheierea procesului? sdm_sae sdm_sae Buna dimineata,pe data de 6 Decembrie am avut ultima infatisare intr-un proces de litigiu de munca,unde avocata paratei nu s-a prezentat.Am vrut sa depun o ... (vezi toată discuția)
Divort prima infatisare ContSters294305 ContSters294305 Buna ziua, maine am sa depun actele de divort la judecatoria sectorului 4. Are cineva idee cam in cat timp va avea loc prima infatisare? Nu imi pun avocat nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata ananasha51 ananasha51 Este vorba despre un proces pentru interdicție. Cel reclamat a făcut recurs pe care l a si pierdut. Pentru recursul celui reclamat , am plătit un avocat cu ... (vezi toată discuția)