avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort prima infatisare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort prima infatisare

Buna ziua, maine am sa depun actele de divort la judecatoria sectorului 4. Are cineva idee cam in cat timp va avea loc prima infatisare? Nu imi pun avocat nu ma interesaza ce pierd ce castig vreau cat mai repede certificatul de divort si apoi sa plec din tara. Cate infatisari va avea loc daca amandoi suntem deacord.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:59, 15 Iulie 2013
daca amandoi sunteti de acord si va prezentati la primul termen se rezolva.
Daca tot sunteti de acord, de ce nu divortati la starea civila ( daca nu aveti copii ), v-ar costa si ar dura mai putin. Sau la notar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Care sunt aactele si unde trebuie sa ma adresez pentru a initia procedura de divort de comun acord fara copii. (vezi toată discuția)
Divort -complicatii medicale proces_ro proces_ro Cum poate divorta mai usor si repede un barbat casatorit \\\\\\"din greseala\\\\\\" cu o femeie in decembrie 2012. Motivul lui este diagnosticul de cancer, ... (vezi toată discuția)
Divort rapid lorena84 lorena84 buna seara ,sunt casatorita cu sotul cu acte in regula ,am plecat de la el de 7 luni ,ptr ca nu ma mai intelegeam cu el ,au intervenit multe probleme pe care ... (vezi toată discuția)