avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot sa mai depun cerere ptr. ajutor public judiciar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot sa mai depun cerere ptr. ajutor public judiciar dupa incheierea procesului?

Buna dimineata,pe data de 6 Decembrie am avut ultima infatisare intr-un proces de litigiu de munca,unde avocata paratei nu s-a prezentat.Am vrut sa depun o cerere de ajutor public judiciar iar judecatoarea mi-a spus ca nu este nevoie ptr. ca parata nu a cerut cheltuieli de judecata,in consecinta nu am depus.Am primit acum 3 zile citatia de la tribunal unde scrie ca avocata paratei a depus in aceeasi zi chitantele ptr. cheltuieli de judecata.Mai pot depune acum cererea de ajutor public judiciar?Cu respect,sdm_sae
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:43, 30 Ianuarie 2011
Cererea trebuia depusa in instanta.
Puteti depune eventual in momentul in care exercitati calea de atac.(apel/recurs)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este demersul unei cereri de eliberare sub control judiciar? cernatelena1989 cernatelena1989 Buna ziua ! Prietenul meu a fost arestat acum 45 de zile sub acuzatia de trafic de droguri. Asupra lui nu s-a gasit nimic, el nu a fost prezent la ... (vezi toată discuția)
Termen intampinare la recurs? pirina pirina am castigat un proces pe fond, paratul a depus recurs, am vazut acest lucru pe portalul tribunalului.Avocatul meu este plecat din tara si nu pot lua legatura ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar Artigas Artigas Buna ziua, Intr-un dosar in care am calitatea de parat,instanta a admis reclamantului un sfert din suma solicitata cu titlul de pretentii.Intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)