avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cat costa o expertiza ITM?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cat costa o expertiza ITM?

Buna ziua,sunt intr-un proces de litigiu de munca si as dori sa stiu cat ma costa o expertiza ITM deoarece mie mi-au adus doar acte de la intimata dar stiu sigur ca intimata a angajat in perioada solicitata de catre mine.Deci nu am incredere in ei si probabil ei se bazeaza pe faptul ca nu cer aceasta expertiza din motive financiare.Multumesc anticipat ptr. raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 27 Octombrie 2010
Ce expertiza doriti de la ITM? ... :-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs litigiu de munca Nina1 Nina1 Pentru documentele ce am solicitat sa fie anulate pe instanta de fond s-a efectuat expertiza grafica prin care s-a consemnat ca semnaturile de pe actele prin ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila psh psh Buna ziua Va rog un raspuns : In cazul unui litigiu de munca este aprobata proba cu expertiza contabila..dar plata onorariului catre expert instanta pune in ... (vezi toată discuția)
Am un avocat care ma reprezinta si nu sunt multumit nelunelu68 nelunelu68 Am un avocat intr-un proces de partaj si nu face nimic pentru a inainta procesul. In plus de ceva timp nu-mi mai raspunde la telefon si nici la emailuri. Daca ... (vezi toată discuția)