avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PROCES - termoizolare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PROCES - termoizolare

Pot sa va spun ca in urma executarii de reabilitare a blocului in care locuiesc, asociatia de proprietari (constituita juridic, special pentru realizarea acestei lucrari cf OG18/2009) a stabilit niste sume, aferente fiecarui apartament fara a prezenta facturile eliberate de firmele care au executat lucrarile pentru a se constata de unde rezulta acele sume care trebuie platite de locatari si cum au fost determinate. Datorita faptului ca nu ne-au adus la cunostinta baza de calcul, facturile sau devizele de lucrari as dori sa stiu catre cine trebuie sa ma indrept si unde ar trebui sa depun o plangere sau sa solicit un control? Mentionez ca am depus in scris cereri catre asociatie pentru a mi se aduce la cunostinta aceste documente si nu am primit raspuns. Daca se poate as vrea sa stiu ce trebuie sa fac intrucat eu am platit doar o suma de bani...din solicitarile lor as mai avea inca o parte , pe care nu mi-au justificat-o.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: rivombrosa , utilizator 15:07, 27 Octombrie 2010
Puteti sa faceti reclamatie la primarie, Biroul de relatii cu asociatiile de proprietari, ......
........dar puteti sa deschideti si proces in instanta asociatiei. Va trebuie dovada ca ati pus intrebari in scris conducerii asociatiei...si in instanta conducerea asociatiei ar trebui sa dovedeasca ca v-a si raspuns, plus ca ar trebui sa justifice cum s-a calculat cota ce va revine la plata termoizolatiei.
Da, sigur ca da...am dovada comunicarii prin posta a aceslei cereri/sesizari sau cum s-o mai numesc...n-am primit raspuns in termenul legal, ca atare voiam sa fac ceva in sensul asta, intrucat, presedintele asociatiei invica ca as mai avea de platit, dar niciunui locatar nu a afisat sau prezentat modul de calcul si cota cat revine fiecarui apartament. Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolare termica a apartamentului geta5 geta5 Locuiesc pe scara A intr-un bloc cu 4 scari, scarile A si D au cite 10 apartamente (apartamente cu 3 si 4 camere) si scarile B si C au cite 20 apartamente ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica imobile Marya45 Marya45 Buna ziua ! Sunt administrator la o asociatie si avem in curs de reabilitare sau finalizate 5 blocuri. Cota-parte ce revine proprietarilor este de 20% din ... (vezi toată discuția)
Finantarea proiectelor de reabilitare a fatadelor blocurilor - l153/2011 Gaby811 Gaby811 Buna seara, As dori sa aflu si eu niste pareri referitoare la modul in care interpretati prevederile legii 153/2011 coroborate cu HG 1588/2007. In speta, in ... (vezi toată discuția)