avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card neplatit

am luat un card de la bank.nu am servici k sa il mai pot akita.nu am ni bunuri pe numele meu.am adresa de buletin la asa parintilor mei.credeti a poate sa le faca lor ceva..........sa le ia casa sau nu stiu.sau daa mie imi pot face ceva.suma datorata este de 150 mil veki
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2010
nicol79, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriri , utilizator 10:03, 28 Octombrie 2010
Banca are posibilitatea sa va urmareasca si bunurile sau veniturile pe care le veti dobandi in viitor, in limita termenului de prescriptie a executarii, daca o astfel de executare este inceputa.
Deocamdata se poate spune ca banca si-a luat "teapa".
Ati adus vreo garantie in momentul in care ati "luat cardul"?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2010
avocatbadoiu, utilizator
nu.nu am depus garantie.credeti k ar putea sa ia casa parintilr mei pt k eu am domicliu in buletin acolo.
In nici un caz. Casa este pe numele parintilor , nu al d-voastra.:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale adynut adynut buna ziua am un credit de nevoi personale in euro luat acum cativa anii si la care in ultimul an nu am mai putut plati,creditul l/am luat cand aveam buletinul ... (vezi toată discuția)
Executarea silita AmaliaPopescu AmaliaPopescu Fratele meu a luat un credit (de nevoi personale pe 8ani)acum ~4 ani.A platit doar 3ani,apoi nu a mai platit ratele.Creditul l-a luat pt a-si cumpara un ... (vezi toată discuția)
Probleme banca! dellya dellya Acum 5 ani am luat niste produse de la altex in val de 23mil si plata prin card Euroline (cu dobanda trebuia sa rambursez 43mil).La cateva luni de la luarea ... (vezi toată discuția)