avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... help
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

help

as dori sa stiu daca in urma unui act de succesiune se poate dona partea mea de mostenire avem un loc de veci si am facut acest act succesoral prin care noi copii preluam acel loc fara pre multa atentie am semnat as dori sa stiu daca evident din neglijenta mea acel act semnat poate avea si un subpunct unde eu am cedat partea mea as dori sa stiu asta pentru ca fratii mei nu imi arata acel document si nu vreau sa am vreo surpriza sau in cazul in care avem si o alta mostenire se poate ca sa intre in posesia lor doar pentru o semnatura gresita v as fii tare recunoscatoare sa ma sfatuiti nu stiu ce sa fac si unde sa merg
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:12, 27 Octombrie 2010
mergeti la notariat si cereti un duplicat dupa certificatul de mostenitor ca sa vedeti daca exista sau nu vreun subpunct. da, puteti sa donati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la succesiune v3ronica v3ronica Buna seara tuturor! Sint noua aici si incerc sa ma exprim pe intelesul tuturor. Problema mea este urmatoarea: mama mea si parintii ei au cumparat un loc de ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă dacă renunț la o parte din moștenire? cami26 cami26 Buna ziua, doresc sa va expun urmatoarea situatie: tatal meu a decedat in 1991 si am facut succesiunea impreuna cu fratele meu pentru un teren arabil si un loc ... (vezi toată discuția)
Sfert loc veci nedeclarat la succesiune. cameliaandreescu cameliaandreescu Buna ziua, Este vorba de un loc de veci (2 morminte) care initial au apartinut bunicului si celor 2 frati ai lui. Unul din fratii bunicului a murit in ... (vezi toată discuția)