avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general viramente bancare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

viramente bancare

Lucrez la o scoala ce are contabilitate proprie (de cateva luni).Am incercat sa alimentez un card (cardul este pentru scoala, facut in ideea de a cumpara combustibil pentru microbuzul scolii ) de la cheltuieli materiale, prin ordin de plata. Trezoreria Dorohoi a respins acest ordin de plata pe motiv ca nu este corect. Va rog sa ma ajutati sa inteleg ce nu este corect.
Cel mai recent răspuns: Andreea Voicila , Contabil 08:32, 28 Octombrie 2010
Cradul este atast unui cont la o alta banca comerciala...trezoreria banuiesc ca nu are card atasat la cont in serviciile oferite?
Cand s-a facut cardul pentru scoala, bineinteles ca s-a deschis si un cont bancar. Trezoreria Dorohoi, incearca sa-mi motiveze ceva de genul ca nu as avea control la cheltuirea banilor.Din punctul meu de vedere este fals deoarece exista extrasul bancar si chitantele de la centrul PECO.
Din cate stiu eu institutiile care apartin de sistemul public, au platile de cheltuieli materiale restrictionate intr-o oarecare masura, in Cluj de ex. se merge cu toate op-urile inclusiv combustibil la control la trezorerie (este vorba despre o universitate) si apoi dau ei drumul la bani catre furnizori (iar atasate la facturi sunt toate documentele interne care tin de ordonantarea la plata a acestor cheltuieli, dupa cum prevede legea). Probabil acesta este motivul pt care nu va accepta alimentarea cardului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de semnatura pe op (ordinul 1792/2002) ANDREI_oni ANDREI_oni A doua semnatura pe ordinul de plata catre Trezorerie, poate fi a persoanei desemnate sa realizeze controlul financiar preventiv, in cadrul unei institutii ... (vezi toată discuția)
Buget mariamocanu mariamocanu In bugetul anului 2012 conform art 104/legea 1 a invatamantului mi s-a aprobat la titl II ,,bunuri si servicii \" suma de 124000 lei numai pentru art .01 alin ... (vezi toată discuția)
Avans spre decontare acordat pe cardul salariatului radumuresan radumuresan Avand in vedere functiunea contului 542: 1. este corecta acordarea avansului spre decontare pe cardul salariatului? 2. administratorul doreste ca decontarea ... (vezi toată discuția)