avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Se mai primesc dosare pentru pensie anticipata?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Se mai primesc dosare pentru pensie anticipata?

Buna seara. As dori sa stiu daca se mai primesc dosare pentru pensionare anticipata. Si cum se procedeaza. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: topvion , utilizator 22:15, 27 Octombrie 2010
Potrivit art. 10, alin. (1) si art. 16 din Legea nr. 118/2010, in perioada 03.07.2010 - 31.12.2010, in sistemul public de pensii si in sistemele de pensii neintegrate acestuia, dispozitiile legale privind inscrierea la pensie anticipata si pensie anticipata nu se mai aplica.

Deci, nu se primeste niciun dosar pana in 1 ianuarie 2011.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar pensie anticipata loredana vatradornei loredana vatradornei buna seara!!!as dori si eu o informatie privind legea pensiilor.se mai primesc dosare pentru pensia anticipata avand o vechime de 38 de ani cu dreptul de ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata babiii52 babiii52 am terminat facultatea in 1976; vechime 34 ani ; ma pot pensiona anul acesta? cu ce penalizare? MULTUNESC MULT (vezi toată discuția)
As fi putut sa beneficiez de pensie anticipata partiala anul acesta? lani lani va rog sa ma lamuriti in problema pensiei anticipate partial: in anul acesta in noiembrie am implinit 55 ani. sunt o persoana de sex feminin cu vechimea de 34 ... (vezi toată discuția)