avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... urgent-garantie sold creditor prezent si viitor
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

urgent-garantie sold creditor prezent si viitor

Buna seara, un sfat, va rog.
Am inscris creanta unei banci la categoria chirografare, aceasta avand o garantie asupra soldului creditor, prezent si viitor, al contului curent al debitoarei; la data deschiderii procedurii, acest sold era negativ (debitor).
Banca a formulat contestatie, argumentand ca garantia priveste sumele prezente si viitoare, iar lipsa actuala a disponibilitatilor banesti din cont nu anuleaza caracterul de garantie.
Cum ma apar?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:19, 28 Octombrie 2010
Din punctul meu de vedere ati procedat corect.
Cum ma apar?

In conformitate cu art 121 alin 2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani retrasi de creditori din contul debitoarei iuliainstant iuliainstant Buna ziua, as dori sa stiu pct. dvs. de vedere asupra urmatoarei spete: am o societate in insolventa (deocamdata), in tabelul creditorilor fiind inscrise ... (vezi toată discuția)
Faliment vasioanaro vasioanaro o societate care o contractat un credit la o banca a fost in insolventa si apoi a intrat in faliment. Banca nu s-a inscris cu garantia la masa credala( ... (vezi toată discuția)
Gajul pe soldul creditor este creanta garantata? iuliainstant iuliainstant Buna ziua. As dori sa stiu opinia dvs. asupra urmatorului subiect: o creanta (rezultand dintr-un credit bancar) garantata cu soldul creditor al contului curent ... (vezi toată discuția)