avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestatie decizie de detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestatie decizie de detasare

S-a desfintat postul si ca urmare a acestui lucru s-a emis o decizie de detasare pe un alt post .

S-a cerut anularea deciziei de detasare , repunerea in drepturile avute anterior desfintarii postului si reincadrarea pe postul detinut din cadrul ........

Este corect ce s-a cerut , s-au trebuia neaparat sa se ceara obligarea paratilor la ....
va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 12:07, 28 Octombrie 2010
Daca postul desfiintat de salariat a fost desfiintat, cum s-a putut emite o decizie de detasare?::hammer:
Salariatul trebuia concediat sau sa i se schimbe incadrarea prin act aditional inainte de detasare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunerea unui fost salariat pe post, in situatia in care postul este desfintat cristina69 cristina69 Buna seara Am o speta foarte incurcata si tare as vrea sa stiu cum as putea-o solutiona legal pentru a nu mai fi actionati in judecata Pe scurt societatea X ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie concediere maria-B maria-B rog sa-mi spuneti daca pentru reincadrare pe post a salariatului, angajatorul trebuie sa emita o decizie prin care sa o anleze pe cea de concediere. Ce se ... (vezi toată discuția)
Post temporar reinfiintat alinedelea alinedelea Exista in practica instantelor acceptata ca legala expresia [i]Reinfiintarea temporara a unui post numai pentru punerea in executare a hotararii ... (vezi toată discuția)