avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penalizari neafisate la intretinere, ma poate obliga ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penalizari neafisate la intretinere, ma poate obliga asociatia de proprietari sa le platesc?

Buna ziua, de cateva zile ma confrunt cu o situatie neplacuta pt mine. M-am debransat de la CET si imi trebuie o adeverinat de la asociatia de proprietari care sa dovedeasca ca nu am datorii la ei .Persoana de la asociatie imi spune ca am datorii de 240 lei ( calculate din 2007) pe care nu le-a afisat niciodata si de care eu nu am stiut nimic pana acum. Intrebarea mea este daca e legal sa mi se ceara sa platesc niste restante de care nu am fost informata?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:51, 28 Octombrie 2010
Daca penalizarile nu au fost trecute de-a lungul timpului pe liste nu este legal sa vi se ceara ceva de care nu ati stiut ca trebuie sa platiti.
Asa, oricine, poate sa va ceara orice!
Lista cotelor de intretinere este pentru dv. factura lunara. Daca penalizarea nu a fost trecuta in factura....inseamna ca nu aveati nimic de plata referitor la penalizari.
Restante din 2007...pentru care asociatia ,dupa decaderea termenului legal nu a demnarat procedura legala de recuperare denota dezinteresul asociatiei
Daca sumele nu au fost afisate ,daca asociatia nu a notificat /somat obligatia de plata,verificati cu atentie data concreta a restantelor pentru a constata daca in cauza nu opereaza termenul general de prescriptie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributii administrator andradab2010 andradab2010 Buna ziua, Sunt administrator-contabil la o Asociatie de Proprietari si am intampinat o problema. Din 01.12.2009 am inceput sa lucrez la aceasta ... (vezi toată discuția)
Coeficient penalitati intretinere! radu_ro1985 radu_ro1985 Vin si eu cu o mica problema, referitoare la penalitatile care se aplica pentru intarzaierile pentru neplata la timp a cheltuielilor de intretinere! Spre ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre penalitati la intretinere 24mirela 24mirela Buna! As dori sa stiu daca este legal sa ti se opreasca penalitati la plata intretinerii la apartamentele ne debransate de la cet ? Cat la suta se percepe daca ... (vezi toată discuția)