avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urgentare dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urgentare dosar

Buna ziua,am si eu o intrebare am depus o plangere penala si dosarul a ajuns la parchet de unde eu astept sa vad daca se dispune inceperea sau neincepere urmaririi penale.intrebarea este urmatoarea:pot depune o cerere de urgentare a dosarului?Motivele sunt foarte bine intemeiate.Si cum ar trebuii sa arate o astfel de cerere.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:47, 29 Octombrie 2010
Despre ce fel de plangere este vorba si de ce credeti ca aceasta plangere ar trebui sa fie cercetata in" regim de urgenta" ?

Va confirm si eu ca nu exista astfel de posibilitati prevazute in vreo lege si nu cred ca un procuror poate indica unei parti sa formuleze oastfel de cerer,acesta neavand suportul legal necesar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru abandon de familie fara rezultat Furniga Furniga Am depus la Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti o cerere in data de 01.11.2014 pentru inaintarea dosarului de la Parchet catre Judecatoria Ploiesti nu a ... (vezi toată discuția)
Cine solutioneaza? Just-drept Just-drept Daca am depus o cerere la parchet judecatorie, iar raspunsul mi l-a oferit prim-procurorul parchetului judecatorie, impotriva actului a acestui ... (vezi toată discuția)
Echivalent art 275-278 cpp in noul cod de procedura penala ContSters311324 ContSters311324 Buna ziua, Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine care este echivalentul art. 275-278 C.P.P. (pentru plangere impotriva rezolutiei procurorului la organul ... (vezi toată discuția)