avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul medical afecteaza numarul zilelor din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul medical afecteaza numarul zilelor din concediul de odihna?

Daca am avut concediu medical 200 si ceva de zile pentru boala profesionala, acestea afecteaza numarul de zile de concediul de odihna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:07, 28 Octombrie 2010
Legislatia romaneasca nu are prevederi clare in acest domeniu, mai mult, lasa sa se inteleaga ca afecteaza dreptul de CO. Dar asta contravine legislatiei europene.
In concluzie angajatorul poate aplica oricare dintre politici.
Da, afecteaza numarul de zile de CO ... CO se acorda proportional cu perioada efectiv lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Influentarea concediului de odihna prin concediul fara plata marcelilie marcelilie Conform contractului meu de munca: "Durata concediului anual de odihna este de 21 zile lucratoare, in raport cu durata muncii (norma intreaga, fractiune de ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna cantorcorina cantorcorina Conform legislatiei noastre,concediul de odihna se acorda in functie de timpul efectiv lucrat. Avem un angajat ,care din august 2012 si pana la data de ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna este afectat de concediul medical? Micaela Tudor Micaela Tudor buna ziua, Societatea are un caz in care un angajat a avut concediu medical timp de 6 luni . I se vor calcula zile de concediu pentru aceasta perioada ? (vezi toată discuția)