avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot sa iau somaj si sa intru si in prenatal?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot sa iau somaj si sa intru si in prenatal?

am lucrat prima oara o jumatate de an si dupaceea ma dat afara si am stat 3 luni acasa si acum ma chemat in napoi si am anteles k dak faci un an lucrat in 2ani poti lua somaj si vreau sa mai fac ink o jumatate de an si sa aintru in jomaj si ma intereseaza dak pot sa iau si prenatalul k eu sant acum gravida am o luna

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:15, 28 Octombrie 2010
1. Puteti beneficia de indemnizatie de somaj daca:
- va inceteaza CIM din motive neimputabile dvs.;
- in ultimele 24 de luni aveti 12 luni lucrate si cotizate la somaj.
2. Cele 12luni nu trebuie sa fie neaparat consecutive si nici neaparat la acelasi angajator.
3. In somaj fiind puteti beneficia de concediu medical, concediu de maternitate (sarcina si lauzie) si CCC pana la 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil alicevictoria1989 alicevictoria1989 buna ziua.pot beneficia de CCC?am lucrat 3 ani la un fost loc de munca dupa care am nascut si am fost in concediu crestere copil 2ani,dupa acest concediu mi sa ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Stoicaniuliana Stoicaniuliana Buna ziua. Am lucrat pe o perioada de 4 ani la o firma pana pe data de 3 mai 2016, iar pe data de 15 mai am inceput activitatea la o alta firma pe o perioadă ... (vezi toată discuția)
Prenatal alina102 alina102 buna ziua ,am si eu o intrebare la dvs sunt insarcinata in 5 luni jumate si sunt angajata incepand cu data de 09 septembrie 2013 iar data aproximativa cand voi ... (vezi toată discuția)