avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract de intretinere

sant parte intr-un contract de intretinere impreuna cu fostul meu sot. persoana cu care am incheiat contractul, intretinuta, ne-a dat in judecata pt rezilierea contractului . noi, ca si intretinatori nu ne mai indeplinim obligatiile independent de vointa noastra, eu nu mai am loc de munca si nici somaj nu mai primesc, fostul sot fiind bugetar i s-a micsorat foarte mult venitul si nu mai sant posibilitati. intretinuta solicita bani in contul intretinerii. eu stiu ca intretinerea se face in natura. ce sanse avem noi sa ne recuperam cheltuielile cu intretinerea daca se reziliaza contractul. mentionez ca timp de 5 ani am respectat contractul.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:54, 28 Octombrie 2010
Dar ce presupune acel contract de intretinere? Este un contract de vanzare cu clauza de intretinere , sau altfel spus care sunt beneficiile dvs pt ca intretineti acea persoana?
intretinerea se poate face dupa cum v-ati inteles si scrie in contract. daca nu va indepliniti obligatiile asa cum au fost ele stipulate, intretinuta poate obtine rezilierea contractului
buna ziua.
intr-adevar creditorul contr. de intretinere poate solicita in instanta rezolutiunea contr., in cazul in care debitorii nu-si respecta obligatiile contractuale.
din pacate daca se va dispune rezolutiunea contr. , dvs. debitorilor nu vi se va restitui nimic din ceea ce ati prestat cu titlu de intretinere.
solutia ar fi sa incercati s ava respectati obligatiile asumate, altfel in mod sigur veti pierde in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere bubimic bubimic Buna ziua. Sotul meu a facut contract de intretinere cu bunica lui pe o jumatate de apartament pe care era ea proprietara, cealalta jumatate fiind ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere constantin pricope constantin pricope Socrii mei au vandutin anul 1997 casa uneia dintre fiicele lor in baza unui contract de v/c cu clauza de intretinere. In anul 2007 soacra mea a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de intretinere Laur68 Laur68 se poate rezilia contractul de intretinere prin notariat, cu acordul ambelor parti? sau este nevoie ca intretinutul sa apeleze la instanta judecatoreasca? eu ... (vezi toată discuția)