avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PRIMA CASA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PRIMA CASA

Buna ziua,
M-ar interesa si pe mine daca pot beneficia de programul ,, PRIMA CASA" in conditiile in care am mostenit o casa, si am facut act de vanzare cumparare cu proprietarul.In contract am si clauza de intretinere iar prezentul act va intra in vigoare numai dupa decesul lui. Eu momentan stau cu chirie si el sta in casa lui. In act mai este specificat ca actul se poate anula numai de el in cazul in care nu imi indeplinesc srcinile.Impozitul la stat il plateste tot el.
Dar actul a fost inscris in cartea funciara.
Va rog sa ma lamuriti si pe mine!
Va multumesc mult de tot.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:51, 28 Octombrie 2010
Cum adica ati mostenit o casa si ati facut act de vanzare-cumparare cu proprietarul?:-/
Bine nu am mostenit! Am act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere!
vreau sa stiu daca pot beneficia de programul ,, PRIMA CASA"
si daca mosteneati si daca ati cumparat, sunteti proprietar , astfel incat nu va incadrati pt a accesa programul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit prima casa mia_livia mia_livia Buna ziua.Eu si logodnicul meu,amandoi cadre militare,vrem sa accesam un credit prin programul prima casa,logodnicul in calitate de coplatitor.Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Proprietate = pierderea chiriei ? denis10 denis10 Buna ziua.bunicul meu vrea sa imi treaca mie pe nume casa lui + teren insa cu clauza ca voi fi proprietar doar atunci cand el decedeaza. Eu momentan beneficiez ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate and_rei31 and_rei31 Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dumneavoastra! Doresc sa-mi cumpar o garsoniera ... iar proprietarul imi spune ca are doar un contract de ... (vezi toată discuția)