avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... returnare bani ???
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

returnare bani ???

Buna ziua,
de curand am initiat procedura de a-mi monta centrala de incalzire individuala in apartament. Zis si facut. Am demarat lucrarile cu tot ce implica aceasta: acordul de debransare in primul rand si apoi lucrarea in sine.
Doar ca , traind in Romania si facturile de incalzire ce vin de la Colterm fiind uriase, noi, romanii, platim in avans agentul termic pe care nu ni l-a furnizat inca distribuitorul.
Pana aici toate bune, acceptam sa platim si vara ca sa nu ne cocoseze in iarna.
Acum intervine faza cu recuperarea banilor dati in avans. Am inteles de la administrator ca se platesc cu cca 3 luni in avans, adica luna octombrie, de cand ,oficila s-a dat verde la caldura, eu am platit-o in augustsau iulie.
Ideea e ca eu am platit niste servicii de care nu mai beneficiez, debransandu-ma si blindandu-mi toti "consumatorii" (caloriferele, in casa mai ramanand tevile de trecere de la coloana comuna, dar, la o adica le izolez si pe alea si gata).
Intrebare: cum imi recuperez banii dati in avans ptr incazirea de care nu mai beneficiez ???
Multumesc!
Florin Borza
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:16, 28 Octombrie 2010
Facand o solicitare scrisa catre presedintele asociatiei si cerandu-i sa dea dispozitie administratorului sa va recalculeze aceasta cheltuiala si sa v-o scada in contul intretinerii pe lunile urmatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centrala termica westkontakt westkontakt buna seara, am doua probleme majore: 1. anul trecut, 2010 luna septembrie, am facut cerere de debransare la Colterm SA Timisoara, mi s-a dat un bilet cu ... (vezi toată discuția)
Debransare banciovedmundt banciovedmundt Buna ziua,sunt proprietarul unui apartament din Timisoara, si anul acesta 2012 m-am debransat de la colterm,si am montat centrala termica de apartament si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea si eu urmatoarele intrebari, va rog frumos ... Petre Corina Petre Corina Buna ziua, As avea si eu urmatoarele intrebari, va rog frumos sa ma ajutati: Cum se imparte factura la caldura intre apartamentele ramase bransate si cele ... (vezi toată discuția)