buna seara,
am doua probleme majore:
1. anul trecut, 2010 luna septembrie, am facut cerere de debransare la Colterm SA Timisoara, mi s-a dat un bilet cu stampila cu numar de inregistrare pe care scria "TEMP TOT" (adica Temporar Total din cate am dedus) dupa ce , in prealabil le-am solicitat aceasta debransare mentionand ca imi voi instala centrala termica....am fost intrebat daca sunt primul, am raspuns negativ, au controlat si apoi mi-au dat acel bilet
acum, acest an, am auzit ca nu mai este valabila acea chestie (adica anul trecut m-a, debransat total, am scos caloriferele vechi, toata instalatia am inlocuit-o cu una noua, tevi si radiatoare noi, etc DOAR PTR 1 AN ??????), ca nu se mai aproba debransari, ca termenul limita a fost mutat de la 30 septembrie la 31 august deoarece Primaria Timisoarei a dat o "lege" pe ultima suta de metri ca sa nu se debranseze o gramada de cetateni sa ramana Colterm-ul fara platitori
..............................
si in acest caz voi fi pus inapoi la plata ca si cum, as avea incalzire de la ei
cica trebuie urmatoarele documente:
- plan de debransare !!!!!!!!!!!!!!!!! o imbecilitate prin care te scapi de 150 ron cum ca cineva se uita pe planul blocului , in speta al tevilor, plan copiat de la IPROTIM pe care scrie 3 cuvinte, asta daca nu oboseste
- te duci cu toate actele sa te scoata din evidenta blocului ca apartament ce nu mai are componente radiante, deci sa nu te mai bage la calcul (o alta imbecilitate, deoarece acum este totul pe ceas si cat arata ceasul principal al blocului, se imparte la numarul de apartamente NEDEBRANSATE TOTAL SAU PARTIAL SI SE CALCULEAZA PLATA AFERENTA FIECARUI APARTAMENT )
ar mai fi , ca suparfata radianta (daca poti numi asa ceva tevile ce strabat camerele de sus in josul blocului si pe care nu ai cum sa le tai, ca le tai caldura tuturor, dar le izolezi ca sa nu existe discutii cum ca "TE MAI INCALZESTI SI DE LA NOI, CEI CE PLATIM LA COLTERM SI TU NU")
- tevi ce fac subiectul punctului 2.
sunt acuzat de vecini ca eu nu contribui la factura emisa de Colterm, ca la mine incalzirea e zero si mi-au spus ca e undeva la 30% din valoarea "normala" a unei plati a unui apartament nedebransat.....adica daca incalzirea din iarna 2010-2011 a fost pe la 300 ron (iau un minim ptr un apartament ca al meu de 2 camere de la mine din bloc), ar fi trebuit sa platesc, sa nu zica vecinii ca-i fur, undeva pe la 100 ron / luna PTR NIMIC !!!!!!!!!!!!!!
Intrebarea mea este simpla: CE MA FAC?
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns:
alexis45 , utilizator
21:47, 8 Septembrie 2011