avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intelegere amiabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intelegere amiabila

in urma cu 2 ani am avut parte de un incident neplacut, care s-a soldat cu un proces intentant celor care m-au agresat. Anul acesta(2010), am primit ca solutionare favorabila pt mine, dar cei in cauza au depus apel, au facut recurs. De curand am fost contactat de catre cei inculpati pentru a ne intelege amiabil. Au spus ca sunt de acord sa-mi plateasca daunele morale. Intrebarea mea este: Ce ar trebui sa fac daca sunt de acord cu aceasta solutionare amiabila? Care sunt pasii de urmat?
Va multumesc si va doresc o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 16:25, 28 Octombrie 2010
daca dvs ati facut plangere, puteti sa o retrageti sau in fata intantei sa declarati ca va impacati cu parte adversa.
E indicat sa vada un avocat dosarul , sa va dea cel mai bun sfat............
va prezentati toate partile la termenul fixar de instanta si declarati ca v-ati inteles amiabil in cele din urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intelegere amiabila ionelbv ionelbv In urma cu 2 ani am avut parte de un incident neplacut, care s-a soldat cu un proces intentant celor care m-au agresat. Anul acesta(2010), am primit ca ... (vezi toată discuția)
Plangere penala? solomcarmendamiela solomcarmendamiela Rugamintea de a ne da o solutie competenta, pentru rezolvarea urmatoarei probleme: baiatul meu, impreuna cu un grup de prieteni, aflandu-se pe o proprietate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.sunt parte vătămată într-o înșelăciune.am plătit ... 1234doro 1234doro Bună ziua.Sunt parte vătămată într-o înșelăciune.Am plătit o sumă de bani unei presupuse firme pentru materiale de construcții care nu mi-au fost ... (vezi toată discuția)