avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Actiune in instanta
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Actiune in instanta

Buna ziua,

va deranjez cu o intrebare.
Intrucat nu am reusit sa cadem la o intelegere amiabila, urmeaza sa actionez in instanta o agentie, intrebarea mea este cat timp dureaza procesul, cu tot ce presupune, am inteles ca exista termen si de 1 an. Nu exista nici o posibilitate de a demara mai repede actiunea? Si inca o intrebare, care este suma minima pentru care se poate cere falimentul unei firme?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT \ , Avocat 16:45, 28 Octombrie 2010
creanta trebuie sa fie in cuantum de minim 45000 lei pentru a putea formula actiunea iar judecata dupa "mica reforma" poate dura destul de putin ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate de plata - 4 credite... yoona yoona am 4 credite pe care nu le mai pot achita din motiv ca salariul meu si a sotului a fost injumatatit.nu vreau sa ma eschivez de la plata ,dar acum sunt in ... (vezi toată discuția)
Casco impotriva unui student fara venit birojulia birojulia Fratele meu in varsta de 20 de ani a fost implicat intr-un accident de masina care s-a incheiat cu dauna totala. El conducea masina parintilor unui prieten ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil ionutcrucea ionutcrucea Buna ziua. Cat timp poate dura un divort de comun acord? Si daca apar unele probleme pe durata acestuia(nu suntem de acord in unele hotarari) cum ar fi ... (vezi toată discuția)