avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce insemna persoane fizice atestate pentru functia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce insemna persoane fizice atestate pentru functia de administrator?

In ce lege se prevede ce insemna persoane fizice atestate pentru functia de administrator pentru asociatii de proprietari ?

Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2010
ricadinas, utilizator
Cel mai recent răspuns: ricadinas , utilizator 11:25, 29 Octombrie 2010
w_v_w_v a scris:

Metodologie distincta e iarasi neclar.Codul ocupatie nu ajuta la nimic.


Dvs practic ce neclaritati aveti,in conditiile in care apreciati ca metodologia este neclara,iar "codul ocupatie nu ajuta la nimic " ?
Unii, pe aici si-au gasit de lucru facand cercetari in istoria legislatiei, a administratiei, urmarind ce se intampla pe diferite coclauri.
Daca exista legea 230/2007 si HG 1588/2007, studiati-le pe acestea. Sunt in vigoare, se aplica pe tot teritoriul Romaniei, valabile pentru totiu cei care sunt intr-o asociatie de proprietari.
Daca s-a obtinut atestatul in urma examenului, pe baza cursurilor sau pe baza studiilor, acum a ne indoi de valabilitatea acestuia pe teritoriul Romaniei, mi se pare ca este o lipsa de pregatire si-ar trebui ca respectivii "atestati" sa se mai pregateasca, inclusiv prin urmarirea cu atentie a ceea ce se scrie pe acest forum.
Are dreptate w_v_w_v si raspunsul dansului ma multumeste deplin.Consiliul local are initiativa si hotaraste ce si cum .
Principalul motiv pentru care v-am intrebat este ca am vazut ca si dansul are atestat pe baza facultatii.

Si eu am terminat o facultate de administratie publica Facultatea de ştiinte politice,Administrative şi ale Comunicării tot la stat dar nu in Bucuresti ci la CLUJ Universitatea "Babeş-Bolyai"si am atestat dar de la alta primarie dar ca sa poate fi recunoscut de primaria locala treb sa mergi la ei.
Altfel la primul control zic ca nu esti administrator si ca hartia de la alta primatie nu e valabila la ei.

Am mers al primarie si primaria mi-a zis ca nu e nimic reglementat si desi scrie in lege atestatul de administrator de imobil se elibereaza pentru o perioada nedeterminata si este valabil pe tot teritoriul Romaniei mi-au spus clar ca "Persoanele fizice care doresc sa obtin calitatea de administrator de
imobile sunt atestate de catre primar
, apoi au zis adica primarul unde este asociatia unde vrei sa fii dumneata administrator.Pentru ca apoi daca eu vin in control si sa zicem ca noi primaria CLUJ sau oricare te-ar accepta cu atestat din alta parte in caz de neregularitati eu numai pot aplic articolul 58 alineatul 4 si sa iti retrag Atestatul ca nu ti l-am emis eu.

Deci are dreptate w_v_w_v si raspunsul dansului ma multumeste deplin.Consiliul local are initiativa si hotaraste ce si cum si e suveran iar in mod clar nu e recunoscut atestatul pe tot teritoriul Romaniei..

In ceea ce priveste raspunsurile dv si mai ales @ ynocentta mi se pare ca sunteti ca la un concurs si vreti cu tot dinadinsul sa obtineti un rating cat mai mare.
DV doamna innocenta nu mi-a spus nimic clar ci numai prin raspunsuri generale gen :

-Serviciile specializate si care sunt alea?
-metodologie distincta si care e aia?
-Clasificarea Ocupatiilor din Romania care va intreb si eu la ce ma ajuta si aici raspuns intrebarii catre userul w_v_w_v

Codul ocupatie chiar nu ajuta la nimic.La ce ajuta cand eu vreau sa vad care sunt conditiile?

@adriantot
Daca s-a obtinut atestatul in urma examenului, pe baza cursurilor sau pe baza studiilor, acum a ne indoi de valabilitatea acestuia pe teritoriul Romaniei, mi se pare ca este o lipsa de pregatire si-ar trebui ca respectivii "atestati" sa se mai pregateasca, inclusiv prin urmarirea cu atentie a ceea ce se scrie pe acest forum.


Eu nu ma indoiesc de atestatul meu si nu cred ca nici userul w_v_w_v de al sau si dansul spunea inteleg eu din ca din cunostintele dansului altii se indoiesc si uite ca asta patesc eu acum.Daca vi se pare ca pierdem vremea nu va mai bagati si lasa-ti-ne pe noi sa o pierdem si puteti , ca in alte subiecte pe care le urmaresc, sa veniti dv la sfarsit si sa ne spuneti:

SI SE FACU LUMINA

Ca observ ca toti vreti sa aveti ultimul cuvant si sa fie el ultimul care a scris.
Nota : Se considera ultimul cuvant si stergerea unui articol nu numai publicarea unui raspuns asa oricum.
Primaria CLUJ e suverana.
Ultima modificare: Vineri, 29 Octombrie 2010
ricadinas, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni administrator de asociatie Octavia Turbatu Octavia Turbatu As dori sa fac scoala de administrator pentru a putea verifica sau prelua conducerea administratiei actuale.... (vezi toată discuția)
Atestat administrator de imobile cornelusha cornelusha Buna ziua, este adevarat ca daca ai domiciliul/resedinta in sectorul 1, nu ai voie sa dai examen la primaria altui sector ? Sau nu iti recunosc diploma cei de ... (vezi toată discuția)
Atestat administrator de imobile Crina04iulie Crina04iulie O persoana fizica atestata administrator de imobile pe perioada nedeterminata in baza legii 230/2007, pe noua lege 196/2018 este obligată să se reatesteze ? ... (vezi toată discuția)