avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita fara titlu executoriu?
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita fara titlu executoriu?

X ii vinde lui Y o casa, prin contract autentificat la notar, dar la un pret aproape derizoriu (avea urgent nevoie de bani). X ramane si locuieste in continuare in casa, aici avand si domiciliul stabil in buletin (s-au inteles, fără acte, ca X sa locuiasca in continuare aici 2-3 ani). Deci, Y nu a locuit niciodata in casa. Dupa un an de la vanazre-cumparare, Y vine si il ameninta pe X ca, daca nu iese din casa in 24 de ore, il scoate cu executorul judecatoresc. Nu exista actiune in evacuare in instanta, nu vreo hotarare judecatoreasca, nimic, decat contractul de vanzare-cumparare incheiat cu un an in urma. Poate executorul sa-l evacueze pe X (care, repet si in acest moment are domiciliu stabil la aceasta adresa) fara titlu executoriu, doar pentru ca Y ii cere sa faca asta?
Cel mai recent răspuns: Irina S. , utilizator 21:59, 28 Octombrie 2010
bighiu77 a scris:

o actiune in executare silitacalit!

Asa ceva inca nu am mai auzit! "Actiune in executare"!!!
Vad ca...sunteti inventiv. Si mai aveti si un..fix cu executorii!

Nu, fara o actiune in evacuare, nu va deranjeaza niciun executor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in evacuare sau cu executorul? mihai.ion.mihai mihai.ion.mihai Buna ziua, Am un contract autentic de vanzare cumparare in baza caruia am instrainat un apartament. Cumparatorul a platit un avans de 30% din pret si apoi ... (vezi toată discuția)
Cum pot da afara un chirias care nu a mai platit chiria si nici intretinerea? Tzuca1997 Tzuca1997 Buna ziua, Nu stiu ce demersuri legale trebuie sa fac pentru a da afara un chirias persoana juridica, care a inchiriat un spatiu de la mine persoana fizica, ... (vezi toată discuția)
Cum sa evacuez fostul proprietar georgiana lazar georgiana lazar buna ziua, am si eu o problema ,am cumparat o casa de la o doamna si acum refuza sa iasa din casa , am contract de vanzare cumparare ,ce fac in aceasta ... (vezi toată discuția)