Buna seara,am mai postat pe forum o intrebare in legatura cu suspendarea permisului de conducere pentru trecere pe rosu (asa sustine domnul politist-de fapt era galben cand am trecut prin dreptul semaforului,i-am dat in judecata plus ca am si martor) .Intrebarea mea este : dupa ce depun dosarul la instanta de judecata ,cam in cat timp ,aproximativ , sunt chemata in instanta?Va intreb acest lucru deoarece nu locuiesc,momentan,la adresa din buletin ,unde imi va fi trimisa instiintarea,si nu ma pot deplasa in fiecare zi la adresa respectiva sa verific daca mi-a fost trimisa.Astept raspunsul dumneavoastra,multumesc!
Veti primi citatie la domiciliu daca ati trimis contestatia prin posta sau vi se acorda termen in cunostinta daca o depuneti la reistratura instantei,caz in care nu veti mai fi citata.
Instantele sunt foarte aglomerate si s-ar putea sa dureze mai mult solutionarea contestatiei.
Termenele se dau in functie de numarul de cauze si de urgenta solutionarii lor.
Luati de la instanta un certificat de grefa pentru a lua carnetul de la politie si pentru a circula cu acesta pana la solutionarea contestatiei
am depus plangerea personal la registratura instantei dar nu mi s-a comunicat nici un termen pe loc,mi s -a spus doar sa astept acasa citatia.Si de aceea intrebam cam in cat timp sunt chemata ,ca nu am posibilitatea sa ajung in fiecare zi sa verific cutia postala de la domiciliul din buletin.
Mergeti din nou la instanta pentru a vi se comunica termenul pentru ca trebuia sa va fi dat termen in cunostinta.
Poate fi o scapare a judecatorului de serviciu,care trebuia sa va comunice numarul de dosar si termenul de judecata.