avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Certificat medico legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Certificat medico legal

Pe un certificat medico legal era scris "posibila lovire cu un corp dur".
Lovitura cu pumnul sau piciorul este lovitura cu corp dur? Pentru mine corp dur inseamna o bata, o piatra, etc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:29, 10 Noiembrie 2010
Aceasta este parerea dvs,nefondata pe nimic.
V-am mai explicat ca la medicul legist se duce o persoana cu niste urme de lovire si el arata in certificatul medico-legal,doar ce a constatat si anume acele urme de lovire,emitand si ipoteza provenientei lor.
Medicul legist nu a fost martor la aplicarea loviturilor,el neputand sa stie de unde provin si cu ce i-au fost aplicate.
Cred ca de data aceasta ati inteles.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A fost lovit cu pumnul, sau a cazut pe asfalt ? suparattul suparattul Buna seara! Intr-un certificat medico-legal,printre altele, se spune:\" [i]Leziunile s-au putut [/i][i]produce prin lovire cu corpuri dure[/i]\". Leziunea ... (vezi toată discuția)
Ultraj sau nu? xuser xuser Am de gand sa-i trimit alaturi unui memoriu unui politist o carte de medicina legala, si una de fizica. Poate fi considerat acest lucru \"ultraj\"?! Nu ... (vezi toată discuția)
Medicina legala Nicu I. Nicu I. Cum se poate contesta un raport medico-legal, avand in vedere faptul ca medicul legist desi avea in fata toate actele medicale, in care se preciza perioada de ... (vezi toată discuția)