avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... frauda in administratie (asociatie de proprietari)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

frauda in administratie (asociatie de proprietari)

Buna ziua.Administratorul a fugit cu banii administrtiei.De unde se recupereaza paguba?Daca aveam restante in acel moment cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:57, 29 Octombrie 2010
Legal,administratorul la angajare ,are obligatia sa depuna garantie materiala,conform art 35 al 3 din L nr 230/2007
Pentru evidentierea valoare prejudiciu se impune verificare atenta a comisiei de cenzori ,incheierea de raport al comisiei
Reprezentantii legali ai asociatiei presedinte/comitet executiv ,au calitatea sa formuleze plangere penala,i pentru dovedirea prejudiciului si individualizarea persoanelor responsabile
Daca administratorul nu arte bunuri.prejudiciul material nu se poate recupera,
urmand a fi acoperit de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegere / numire presedinte asociatie proprietari dan botezatu dan botezatu Bloc proprietari cartier Berceni. Ca urmare a faptului ca in ultimii 8 ani banii asociatiei au fost furati de 2 administratori diferiti si situatia recuperarii ... (vezi toată discuția)
Delapidare savarsita de administrator bloc-procedura inscrierii privilegiului imobiliar andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care un administrator de bloc a sustras bani din fondurile asociatiei si a realizat un prejudiciu, asociatia de proprietari, prin ... (vezi toată discuția)
Plangere administrator caradis caradis Buna ziua. sunt cenzor la o asociatie . Am verificat actele pe 2015 si sunt ingrozita de ce am gasit in ele. Presedintele nici nu vrea sa auda de expertiza, ... (vezi toată discuția)