avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

BUNA ZIUA! AS DORI SA STIU SI EU DACA, IN CAZUL IN CARE AM AVUT CONCEDIU FARA PLATA 1 LUNA DE ZILE IAR APOI RAMAN INSARCINATA MI SE AFECTEAZA CUMVA DREPTUL LA INDEMNIZATIA DE CRESTERE COPIL?
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 29 Octombrie 2010
Beneficiaza de indemnizatia pentru crestere si ingrijire copil, persoanele care, in ultimul an anterior datei nasterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit. In situatia concediului fara plata, contractul individual de munca a fost suspendat, astfel ca nu se mai indeplineste conditia realizarii veniturilor profesionale timp de 12 luni.
nicos00 a scris:

BUNA ZIUA! AS DORI SA STIU SI EU DACA, IN CAZUL IN CARE AM AVUT CONCEDIU FARA PLATA 1 LUNA DE ZILE IAR APOI RAMAN INSARCINATA MI SE AFECTEAZA CUMVA DREPTUL LA INDEMNIZATIA DE CRESTERE COPIL?
VA MULTUMESC

Da, perioada de CFP poate afecta dreptul de a beneficia de indemnziatia pentru CCC.

p.s.
Nu mai scrieti cu majuscule. Este o incalcare a Regulamentului Forumului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternal anazisu anazisu Buna ziua. Lucrez de 2 ani la un magazin ca gestionar. Mama mea s-a imbolnavit de neoplasm pulmonar din martie 2015.pana in mai a stat tatal meu cu ea dupa ... (vezi toată discuția)
Cum afecteaza concediul fara plata la calculul indemnizatiei? oanaoproiu oanaoproiu Buna ziua, Daca in cele 12 luni de dinaintea nasterii copilului am avut perioade de concediu fara plata, cum imi afecteaza calculul indemnizatiei? risc sa ... (vezi toată discuția)
Maternitate Ramona_Jurj Ramona_Jurj Am o angajata insarcinata care a avut in trecut concediu fara plata. Ii afecteaza acest lucru concediul de maternitate si cel de crestere al copilului? Ce alte ... (vezi toată discuția)