avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Incompetenta profesionala + OPC incapabil?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Incompetenta profesionala + OPC incapabil?

De o luna de zile m-am mutat intr-un apartament nou semifinisat, o echipa recomandata de constructori ne-a montat o cabina de dus, dar in acest proces au spart usa cabinei. Acestia au cerut banii ca sa aiba cu ce sa cumpere usa sparta si au luat banii in avans spunand ca vor veni cu chitanta si tot dupa montarea usii. Tatal prietenei i-a platit si atat a fost.
Nu am mai dat de ei de o luna de zile. Si OPC nu raspunde pe nici unul din numerele valabile pentru cj =D> .
Sugestii? Idei? Pareri?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 18:44, 30 Octombrie 2010
Sugestii: pui o perdeala ca sa nu pui tot de apa pana ca vii cei de la OPC
Idei: Dute la constructor care ti-a recomandat.
Pareri: Ai un socru foarte cumsecade.:D
Ultima modificare: Vineri, 29 Octombrie 2010
Alvaro Liniers, Avocat
Asteptati termenul legal de raspuns la petitii,pentru a constatata concluziile ,eventual masurile dispuse de autoritate
Echipa de montatori: smecheri (te pagubesc si tot ei te mai pun la plata)
Socrul: o persoana foarte cumsecade (ca sa nu spunem naiva sau credula)
Constructorul si OPC: nu au nici un amestec sau ceva de a face cu situatia.

Solutia: sesizati politia pentru inselaciune. Cei care au produs paguba sunt raspunzatori, ei trebuie sa inlocuiasca usa pe cheltuiala lor, si sa restituie banii primiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa in franta deadmarius deadmarius Buna ziua . Am o nelamurire . In 2012 am facut o casa din lemn in franta printr-un constructor francez,el ne-a dat toate materialele noi doar am ... (vezi toată discuția)
Refuzul despagubirii ContSters47032 ContSters47032 Buna ziua ! Ma confrut cu o problema iesita din comun legata de desbagubirea unui vecin. Acum o luna de zile s-a spart o teava de apa rece iar vecinul de ... (vezi toată discuția)
Despagubire inundatie dana_leea dana_leea Cu ceva timp in urma am avut inundatie.A curs ceva apa la vecinul de sub mine, care a fost despagubit in baza politei de asigurare. Firma de asigurare vrea sa ... (vezi toată discuția)