am si eu o intrebare. am citit discutiile de pana acum insa nu m-au lamurit. am luat examenul la barou din nov 2007. inca nu mi-am gasit semnatura pentru contractul de colaborare. imi puteti spune cat timp este valabil acest examen? din cate am auzit eu (surse nesigure),contractele trebuiesc depuse in 6 luni sub sanctiunea suspedarii. este adevarat? adica imi pot incepe stagiatura si dupa acest termen? va multumesc anticipat!
eu am inteles de la secretariat ca poti depune contractul in termen de 2 ani. treaba cu suspendarea cred ca e un non sens; sa te suspende din ce? nu ai inca calitatea de avocat.
Uite, nu stiu daca e vreun termen in statut sau in lege... dar mai bine intrabi la carou, poate exista vreo hotarare, ceva.
Mie mi-au spus atunci ca trebuie sa aduc un contract semnat la maxim 2 luni de la inmanarea deciziei... Am intrebat de ce, eu cred ca si 3 ani e bine...
Nu au stiut sa-mi spuna de ce si nici eu n-am cautat. :"> Sa-mi fie rusine!!
DA...asta am inteles daras vrea sa stiu ce se intampla daca nu depun contractul de colaborare in cele 2 luni sa zicem...mai pot incepe stagiatura si dupa expirarea termenului?